Juklerød er kongeblå!

Vålerenga henter hjem Belgiaproffen på en langtidskontrakt.

Annonse:

Simen Juklerød gjorde stor suksess i Royal Antwerp FC da han ble solgt fra Vålerenga i 2018. Lysluggen gjorde seg fortjent til en plass på årets lag i Belgia og tok turen videre til divisjonskollega Genk.

Nå er derimot tiden inne for å skrive ny historie i hovedstaden, og Juklerød skal spille i kongeblått de neste 4,5 årene. 

- Jeg er veldig fornøyd. Det er som å komme hjem, og jeg sov godt i natt for å si det sånn, sier han med et smil.

Fra 2016 til 2018 ble det elleve scoringer og elleve assist fordelt på 63 kamper, og allerede i søndagens brennhete derby er han klar for å herje mer langs Vålerengas venstreside. 

- Jeg er en bedre spiller nå enn da jeg var her sist. Publikum får nesten vente å se, men det er mye fart og power, så jeg tror det blir gøy. Og med tanke på søndag så finnes det vel ikke noen bedre måte å komme tilbake på enn rett til et derby, sier han. 

Se intervju lenger ned i saken.

28-åringen kommer gratis fra Genk og Joacim Jonsson er strålende fornøyd med å få Juklerød tilbake til klubben.

- For oss er dette en stor signering. Simen er i sin beste alder og var i landslagstroppen så sent som i 2020. Han er en spiller vi har jobbet lenge med, men det har vært umulig å få til. Før nå, smiler svensken.

Juklerød deltok på flere treninger på Kåffa-banen tidligere i sommer, og Dag-Eilev så tidlig hvilke kvaliteter 28-åringen besitter. Det gleder han seg til å få inn i laget - kanskje allerede til helgas storoppgjør på Intility Arena.

- Simen sin fart og offensive ferdigheter vil tilføre Vålerenga kvaliteter som vi per i dag mangler i laget. Han er primært hentet inn som back, men kan også bekle kantrollen, og holder et veldig høyt norsk og internasjonalt nivå, sier sjefen. 

Vi gleder oss veldig til å se Simen tilbake på Intility Arena, og ønsker han hjertelig velkommen hjem!

Annonse fra Obos-ligaen: