Jørgen Ingebrigtsen inn i trenerteamet

Gjenforenes med Ronny Deila og blir klubbens nye fysiske trener.

Annonse:

Vålerenga er enig med Jørgen Ingebrigtsen om en treårsavtale som klubbens nye fysiske trener.

Ingebrigtsen kommer fra samme stilling i Strømsgodset og har jobbet tett med Ronny Deila tidligere. De kjenner hverandre godt fra før, og dette var også en av grunnene til at de nå ønsker å fortsette sammen i Vålerenga.

Jørgen Ingebrigtsen og resten av støtteapparatet har hatt to intensive dager med planlegging av sesongen 2017.
Jørgen Ingebrigtsen og resten av støtteapparatet har hatt to intensive dager med planlegging av sesongen 2017.

- Jørgen er en svært dyktig trener. Han vet hva som skal til for at gutta skal være best mulig forberedt til trening og kamp. I tillegg er han veldig flink til å få ut det fysiske potensialet til laget og individet, sier Ronny Deila og legger til:

- Han har vært i fotballen i mange år, og har bred erfaring fra toppidretten. Det er en fordel både for meg og gutta.

Ingebrigtsen hadde ett år igjen av kontrakten med Strømsgodset, men nå gleder Harstad-mannen seg til å fortsette karrieren i Vålerenga. 

- Det er veldig gøy å være i gang med gjengen. Det er en strålende spillergruppe og et veldig dyktig støtteapparat, sier Ingebrigtsen. 

Han har helt klare arbeidsoppgaver på feltet, og allerede dag 1 innførte han "rulla" (se bildet øverst) i Vallhall, både før og etter trening. 

- For meg handler det om å ha flest spillere tilgjengelig til enhver tid, og målet er at gutta skal få den nødvendige fysiske formen gjennom spill på feltet, og ha flest mulig fotballøkter i året. Kommer noen tilbake fra skade, er det naturlig at de får et eget individuelt opplegg. 

Vi ønsker Jørgen velkommen til Vålerenga! 

Annonse fra Obos-ligaen: