Joacim Jonsson klar for Vålerenga!

47-åringen er ansatt som klubbens nye sportssjef.

Vålerenga har ansatt Joacim Jonsson som ny sportssjef. Svensken, som har vært Eurosport-ekspert de siste årene, tar over etter Jørgen Ingebrigtsen og starter i jobben 1. april. 

- Dette er den mest spennende jobben man kan ha i fotball-Norge. Jeg er utrolig stolt og ikke minst takknemlig for den tilliten Vålerenga viser meg. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang, sier Jonsson. 

Annonse:

Dag-Eilev Fagermo har vært tett på i prosessen rundt ansettelsen og er veldig godt fornøyd med signeringen klubben nå har gjort. 

- Ingen hadde vel trodd det var mulig å få inn en som er større i kjeften enn meg, men gjennom intervjurundene vi har hatt så må jeg si at Joacim har imponert veldig. Spesielt på området knyttet til spillerlogistikk, som er og blir viktig for Vålerenga fremover, smiler hovedtreneren. 

Styreleder Tuva Ørbeck Sørheim lar seg også imponere av 47-åringen, som blant annet har en fortid som sportssjef i Fredrikstad Fotballklubb.  

- Vi har hatt et luksusproblem med mange svært gode kandidater. Etter interessante intervjurunder var Joacim Jonsson vår nummer 1. Vi gleder oss stort til å få hans engasjement, kunnskap og energi inn i klubben, sier hun. 

I forbindelse med nyansettelsen inviterer vi til pressekonferanse på Intility Arena tirsdag kl. 13.30. Styreleder Tuva Ørbeck Sørheim, Dag-Eilev Fagermo og Joacim Jonsson vil alle være til stede under seansen. 

PS: Bildet øverst ble tatt da Joacim Jonsson gjestet Enga på pod i forkant av fjorårets sesong. 

Annonse fra Obos-ligaen: