- Jeg trives veldig godt i det laget her

Dugg i gresset, flomlys og tre poeng. Det blir ikke mye bedre enn det, sa Bård Finne etter kampslutt. Se intervju med matchvinneren her.


"Vi har Finne, vi har Finne, vi har Finne" runget over stadion etter kampslutt. Supporterne sto igjen og hylla matchvinneren etter 1-0-seieren over Viking, og det er liten tvil om at Bård Finne har skutt seg inn i hjertene til Vålerengas supportere.

Annonse:

- Jeg trives veldig godt i det laget her, og med litt dugg i gresset, flomlys og tre poeng kan det ikke bli særlig mye bedre, sa en smørblid Bård Finne etter kampslutt.

Vålerengas nummer 11 fikk stående applaus fra Ullevaal-publikummet da han ble bytta ut etter 76 minutter. Da hadde han kjørt karusell med Viking-forsvaret i lange perioder og sørga for Vålerengas første trepoenger i 2017.

- Vi spilte kanskje ikke en perfekt kamp, men vi vinner og i en åpningskamp er det det som teller. Jeg har sagt at jeg ønsker å bidra til at laget vinner, og da er det målpoeng som gjelder. Det ønsker jeg å bidra med fremover også, avslutter matchvinneren. 

Annonse fra Eliteserien: