- Jeg skal være offensiv

Henrik Bjørdal har vært meget god på midtbanen for Vålerenga, men mot Rosenborg blir det en helt ny rolle for 24-åringen.

Annonse:


Med Christian Borchgrevink ute er det noen andre som må overta høyrebacken, og den beste løsningen fant Fagermo på plassen foran. Høyre indreløper Henrik Bjørdal flyttes bakover i banen når Vålerenga gjester Lerkendal søndag kveld. 

- Jeg skal prøve å gjøre som jeg alltid gjør. Være offensiv å komme meg i gode posisjoner. Jeg har fått trent som høyreback denne uka og blitt litt kjent med rollen, så jeg skal løse den defensive biten på best mulig måte, sier Bjørdal. 

Rosenborg inviterer til gjenåpningsfest og det som venter Henrik og resten av spillerne er et nærmest utsolgt Lerkendal. Det ser han frem til. 

- Hvert år så gleder man seg til å spille på Lerkendal, og når det i tillegg blir utsolgt så kommer det til å bli helt fantastisk. 

Etter at troppen ble fulltallig har Fagermo fått forberedt laget sitt godt på det som venter i Trondheim, og Bjørdal har resepten klar. 

- Rosenborg er i form og gode på kontringer, så for vår del handler det om å spille voksent. Vi må være smarte og selvfølgelig levere en god bortekamp for å ta med oss tre poeng derfra, avslutter han. 

Se intervjuet øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: