- Jeg skal gi alt for Vålerenga - som vanlig

Matthías Vilhjálmsson vender tilbake til Island etter årets sesong. 33-åringen har skrevet under for Hafnarfjörður.

Annonse:

Han kom til Norge i 2012 og har spilt for både Start, Rosenborg og nå Vålerenga. Etter årets sesong, og med 238 kamper og 88 mål i beltet, vender Matthías Vilhjálmsson tilbake til moderklubben Hafnarfjörður. 

- Jeg har vært lenge i Norge nå. Jeg hadde en veldig bra tid i Start, har fått oppleve mye suksess i Rosenborg, og de to siste årene i Vålerenga har vært veldig fine. Jeg har fått være med på å bygge opp klubben igjen, og det er veldig mye spennende som skjer her, sier Matti og fortsetter: 

- Da jeg fikk tilbud om å hjelpe min gamle klubb som jeg har vært kaptein for tidligere, og i tillegg har en islandsk familie som har lyst hjem, så ble det slik. 

Saken fortsetter under bildet. 

Han har vært en enorm tilvekst i Vålerenga, både på og utenfor banen. Matthías Vilhjálmsson er en type man trenger i ethvert miljø, og det er vi glade for at vi får beholde ut 2020. 

- Jeg har veldig lyst til å avslutte proffkarrieren på en bra måte. Jeg kommer til å gi alt for Vålerenga - som vanlig, sier 33-åringen og legger til: 

- Det lover veldig godt her, og vi har mange muligheter. Jeg har kjempetro på Vålerenga i tiden som kommer, avslutter han. 

Matti har skrevet en treårsavtale med Hafnarfjörður som trer i kraft 01.01.2021. Med andre ord: Vi får fortsatt gleden av å se han i kongeblått noen kamper til!

Se intervju med Matti her: 


Annonse fra Eliteserien: