- Jeg liker når det blir litt trøkk

Aron Dønnum er fornøyd med hvordan Vålerenga takla serieåpninga mot Rosenborg.

Annonse:


Landslagssjef Ståle Solbakken var gjest på Intility Arena da Vålerenga og Rosenborg møttes til storkamp i den første serierunden. Etter oppgjøret bar det rett i studio til Eurosport for å dele tankene om det han hadde sett. 

Liker at det blir litt trøkk

Aron Dønnum var god mot RBK (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Aron Dønnum var god mot RBK (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

En spiller som imponerte sjefen var Aron Dønnum, og Solbakken kåra han til banens beste spiller. "Presset" som ble skapt i forkant av oppgjøret lever Vålerengas nummer 10 fint med. 

- Det var gøy selvfølgelig. Jeg liker jo når det blir litt fuss, og det er en grunn til at jeg sier meningen min. Det er ikke noe jeg blir preget av, sier han og fortsetter: 

- Hadde vi hatt litt mer marginer i går så hadde vi kanskje fått inn et par goaller til. Når det er sagt så syns jeg det er en bra, voksen og profesjonell fotballkamp, selv om vi ikke får med oss alle tre poengene.

Revansjelysten

Allerede om to dager bærer det til Bergen og ny storkamp mot SK Brann. Dønnum og resten av Vålerenga-troppen har gjort seg ferdig med RBK-kampen og ser veldig frem til oppgjøret på Brann stadion. 

- Det er nesten så vi kjenner litt på revansjelysten, og det sier mye om hvor langt vi har kommet. Når vi blir skuffa over 1-1 mot Rosenborg og egentlig bare vil at neste kamp skal komme slik at vi kan få de tre poengene. Vi reiser dit for å vinne, avslutter han. 

Se hele intervjuet i videoen øverst. 

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Obos-ligaen: