- Jeg kjenner denne ligaen veldig godt

Mohammed Abu gleder seg til å debutere foran eget publikum søndag klokka åtte. Se hele ENGA Live-sendinga her!

Midtbanespilleren har allerede vært i aksjon i kongeblått, men da for Vålerenga 2 i tirsdagens PostNord-ligaoppgjør. På søndag er det Eliteserien og oppgjøret mot Tromsø som venter for vår nye playmaker. 

Abu forteller at den første uken i ny klubb har vært fantastisk, og at han gleder seg veldig til å få debuten på hjemmebane. 

Annonse:

- Jeg begynner å kjenne spillerne her veldig godt allerede, og har spilt i denne ligaen i mange år. Jeg skal bidra med mitt, og håper vi får ut all den energien som er i laget på søndag, sier Abu og legger til: 

- Vi må flytte ballen hurtig, ta vare på sjansene vi får og være positive. Vi har trent godt og er klare, så jeg håper vi får vist det mot Tromsø. 

Tromsø kommer til hovedstaden med tre strake tap i bagasjen, men toppspillerutvikler Igor Aase tror likevel det blir en tøff og jevn kamp på Intility Arena. 

- Tromsø er veldig tro mot sin egen filosofi, og gjør sjeldent svært drastiske endringer i spillet. De har vel også de fleste spillerne tilgjengelig, så vi føler oss ganske trygge på hva de kommer med, sier Aase og legger til:

- For vår del handler det om å gjenskape de gode periodene fra Haugesund-kampen. Vi kom til åtte store sjanser mot dem, og det er det ikke mange som har gjort. Det handler om å øke effektiviteten foran mål, og sette de sjansene vi får. Det har vi trent på denne uka, smiler han. 

Se ENGA Live-sendinga i vinduet under: 

Annonse fra Eliteserien: