- Jeg har veldig mye passion

Dag-Eilev Fagermo elsker å trene Vålerenga, og det vises på sidelinjen når gutta spiller.

Annonse:

Flere av våre supportere har bemerket Dag-Eilev Fagermos engasjement på sidelinjen, og fryder seg over at hovedtreneren er så aktiv i kampens hete. En av grunnene til det er gleden han har av å lede Vålerenga. 

- Det er en grunn til at jeg har den sangstemmen jeg har, sier han med et smil og fortsetter: 

- Jeg har mye passion og synes det er utrolig moro å trene Vålerenga. Og når ting er moro så blir jeg engasjert. I tillegg er det slik at når det ikke er så mye publikum tilstede på stadion og jeg er relativt ny her, så har jeg muligheten til å påvirke mer fra sidelinjen, forteller han.

Fantastisk for klubben

Det ble en ekstra påkjenning for de fleste som er glade i Vålerenga da kampen mot Mjøndalen gikk mot slutten, og etter at dommeren blåste av var det spesielt én spiller Fagermo ville gi en god klem. 

- Det var en drømmedebut for Kjetil og en drømmedebut for oss som klubb - å ha to så store talenter her (Klaesson og Haug red.anm). Det er derfor vi har bestemt oss for å satse på dem også, sier han og legger til: 

- Det som imponerer meg mest er de avgjørelsene Kjetil tar underveis i kampen. Til å være så ung og i tillegg i en Eliteseriedebut, det er det som er imponerende. 

Haugesund neste

Den siste treningsøkta før onsdagens kamp mot Haugesund er gjennomført, og ting ser bra ut før Grindheim & co gjester Intility Arena. 

- Status er veldig bra. Nå som PostNord-ligaen er igang også har vi fått matchet de som ikke har fått spilt så mye Eliteserie enda. Vi har mange store talenter som alle gjorde en veldig god kamp mot Fløya i går, så det er gledelig og ser bra ut, avslutter han. 

Kampen mot Haugesund har avspark klokka 18.00 og vises direkte på TVNorge og dplay. 

Se hele intervjuet med Dag-Eilev i videoen under: 


Annonse fra Obos-ligaen: