- Jeg føler jeg passer veldig godt inn

Bli bedre kjent med vår nye midtstopper, Brynjar Ingi Bjarnason.

Annonse:

22-åringen med ti A-landskamper for Island og en fortid i italienske Lecce har gjennomført tre fotballøkter med nye lagkamerater i Vålerenga, og førsteinntrykket av både klubben og byen er veldig bra. 

- Jeg føler meg veldig velkommen her, og de første dagene har vært gode. Jeg syns troppen vår har en bra miks av unge og erfarne spillere, og jeg tror jeg passer godt inn, sier Brynjar Ingi Bjarnason og fortsetter: 

- Ambisjonene mine er å nå så langt som mulig med Vålerenga, og jeg tror denne gruppen har kapasitet til å bite godt fra seg denne sesongen. Personlig er jeg veldig sulten etter å få spille kamper igjen etter året i Italia, sier han. 

Midtstopperen kjenner Vidar Örn Kjartansson fra landslaget, og forhørte seg om klubben før han signerte. Spissens rosende ord om Vålerenga og byen gjorde valget enkelt. 

- Jeg pratet mye med Vidar da jeg diskuterte kontrakt med Vålerenga, og han snakket veldig varmt om stedet. Det gjorde definitivt valget og interessen om å komme hit større, sier han. 

Bjarnason hadde en vanskelig tid i Italia med lite spilletid, men nå føler han at han har kommet på rett plass. Til tross for at han ikke har vært her så lenge har han rukket å se litt av Oslo, og førsteinntrykket av Norges hovedstad er meget god. 

- Jeg syns det var vanskelig å leve i Italia, og det å komme hit til Oslo har vært en veldig god endring for meg. Det er nærmere hjem, og atmosfæren her er lik den på Island. Jeg har sjekket ut litt av det Oslo har å by på, og byen er større enn det jeg er vant til, men det ser nydelig ut her og jeg tror det vil være perfekt for meg. 

Se hele intervjuet med Brynjar i videoen under: 

Annonse fra Eliteserien: