- Jeg fikk gode tilbakemeldinger fra trenerne

Osame Sahraoui er tilbake etter sin første samling med G19-landslaget.

Annonse:


En periode med landslagsfotball begynner å nærme seg slutten, og flere spillere er tilbake på feltet. En av dem er Osame Sahraoui, som har vært på sin første samling med det norske G19-landslaget. 

- Det har vært veldig morsomt, og jeg klarte meg bra. Jeg liker nye utfordringer og det å tilpasse seg et nytt system og menneskene rundt, sier han. 

Vi har lært han å kjenne som en uredd, offensiv spiller med teknikk og overblikk som sin fremste egenskap. Det var noe han også fikk vist frem på landslaget. 

- Jeg kom inn og gjorde som jeg pleier å gjøre her. Jeg var meg selv hele tiden og endra ikke stil. Tilbakemeldingene var veldig gode og trenerne mente jeg kom til å passe veldig godt inn i systemet, forteller han. 

Søndag kveld er det endelig duket for Eliteseriefotball igjen når Brann kommer på besøk til hovedstaden. Det gleder Sahraoui seg til, og planen er klar: 

- Målsettingen er å ta tre poeng slik vi gjorde i Bergen. De skal få tøff motstand her på Intility Arena. I tillegg har vi fått inn en ny mann i Kjartansson, så vi får se om jeg kan levere noen assist til han, avslutter 19-åringen med et smil. 

Se intervjuet øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: