Jatta ut 2023!

Vålerenga forlenger med den talentfulle angriperen.

Annonse:

Seedy Jatta kom til Vålerenga fra Skeid i 2020, og har siden den gang tatt store steg. I årets foreløpig eneste treningskamp starta unggutten på venstrekanten og takket for tilliten med å heade inn sitt første mål for A-laget. 

Godt stykke arbeid

Fredag formiddag signerte 18-åringen en ny kontrakt med Vålerenga ut 2023, og skal ikle seg den kongeblå drakta de neste tre sesongene. 

- Da vi signerte Seedy fra Skeid for ett år siden visste vi at vi fikk en spiller med et veldig stort råpotensiale, men at det var en jobb som måtte gjøres for å få han klar for det øverste nivået. Det var jeg sikker på at vi skulle klare, og etter ett år i klubben, med kyndig veiledning fra det medisinske teamet og toppspillerutvikler Igor Aase, har vi nådd første delmål allerede, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen og fortsetter: 

- Seedy er nå en fast spiller i A-stallen og i veldig god utvikling. Han har skaffet seg alle muligheter til å få ut potensialet sitt, og vi gleder oss veldig til veien videre. Vi tror han kan nå langt med god trening de neste årene, sier han. 

Saken fortsetter under bildet.

Stort øyeblikk

Jatta ble tidlig en fast del av A-lagsgruppa da han kom fra Skeid, og selv om han syns det har vært litt tøft rent treningsmessig, ser han veldig frem til å starte sesongen og få vist seg frem. 

- Det er veldig gøy å endelig signere for Vålerenga. Det er den største klubben i Oslo, og jeg ser frem til å vise meg frem på banen. Målet er å få debuten og score mål i 2021, og så får man se hva som skjer derfra, sier han. 

Fagermo er forelska 

Da Dag-Eilev ble ansatt i Vålerenga tok det ikke lange stunden før han proklamerte sin kjærlighet for Osame Sahraoui. Nå går hovedtreneren langt i å bruke samme ord om den kraftfulle kantspilleren. 

- Jeg er litt forelska i Seedy for tiden. Jeg syns det er veldig gøy med en unggutt som har et så stort potensial, som elsker Vålerenga, og som er i ferd med å bli ordentlig voksen. Jeg håper vi får sett Seedy i flere kamper allerede denne sesongen. En ny, spennende unggutt fra tjukkeste Oslo Øst, avslutter Fagermo. 

Se intervjuet øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: