2-1-seier i sesongåpninga av Intility Arena

Jatta og Ofkir sørga for 2-1-seier over Raufoss onsdag ettermiddag.

Onsdag ettermiddag var det duket for sesongåpning av Intility Arena da Vålerenga og Raufoss møttes til treningskamp. Med vinterferie i hovedstaden var det flere hundre som hadde tatt turen, deriblant masse barn fra Vålerengas fotballskole.

De fremmøtte fikk se gjestene fra Innlandet gå rett i strupen på våre kongeblå, og allerede etter to minutter fikk Raufoss straffe da Andreas Österud gikk i bakken.

Loris Mettler var trygg fra ellevemetersmerket, og sendte gultrøyene i ledelsen før publikum omtrent hadde fått satt seg.

Jatta med drømmescoring

Det tok litt tid før Vålerenga kom i gang, men da venstresida med Dicko Eng og Leonard Zuta kombinerte seg fremover etter 20 minutter, smalt det i nettet bak Raufoss-keeperen.

Zuta slo et godt innlegg til Seedy Jatta, som kasta seg frem og stupheada inn utligninga. Et strålende hodestøt og en vakker scoring fra spissen, som fikk tillit fra start.

Ofkir på scoringslista

Raufoss var på ingen måter ufarlige fremover i banen, og Magnus Sjøeng måtte ut i full strekk for å forhindre OBOS-ligalagets andre nettkjenning. Heldigvis har vi keeper, og i andre enden har vi målscorere.

Odin Thiago Holm fikk utfolde seg i favorittposisjonen på venstre indreløper, og etter en drøy halvtime fant han Mohamed Ofkir på full fart igjennom.

Med en lekker dragning innover i banen, og en avslutning i nærmeste hjørne, sendte han Vålerenga i ledelsen med sin andre scoring i kongeblått.

Vålerenga styrte det meste også etter hvilen, men til tross for spillemessig overtak og gode potensialer, ble det ikke flere scoringer i oppgjøret. Vålerenga vant 2-1, og tar med det vinterferie frem til mandag.