Jatta med hattrick da unggutta herja med Alta

Vålerenga 2 vant hele 7-2 mandag ettermiddag.

Vålerenga 2 har fått en strålende start på årets sesong i PostNord-ligaen og sto med fire poeng etter de to første kampene før Alta IF gjestet Intility Arena mandag ettermiddag.

Et meget sterkt mannskap gjorde kort prosess fra start og satte fire baller i nettet allerede før det var spilt en halvtime på Oslo øst.

Unggutta rulla opp angrep etter angrep, og Seedy Jatta putta to etter innlegg fra Taofeek Ismaheel før pause. Innimellom spissens første og andre nettkjenning hadde også Henrik Udahl, som for anledningen spilte høyre indreløper, putta en ball forbi Mats Trige.

Alta reduserte på en corner like etter, men da Ismaheel ble meid ned inne i gjestenes 16-meter etter 26 minutter var Tobias Christensen tryggheten selv fra straffemerket.

Ismaheel, Udahl og Christensen jubler (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

4-1 sto seg til pause, men unggutta fortsatte å imponere også etter hvilen. Syv minutter ut i omgang to fyrte Magnus Bech Riisnæs av fra 18 meter, og satte inn kampens femte i det lengste hjørnet.

Gjestene fra Nord reduserte én gang til like etter at timen var spilt, men Vålerenga 2 var ikke ferdige. Seedy Jatta hadde allerede putta to da han fullførte et strålende angrep, skissert Ismaheel og Max Bjurstrøm. Spissen steg til værs og heada inn hattricket sitt, før Henrik Udahl satte spikeren i kista med kampens syvende scoring 12 minutter før slutt.

Vi gratulerer gutta med en strålende kamp og gleder oss allerede til neste test. Da er Hødd, lørdag 30. april klokka 19.00.

Vålerenga 2 - Alta IF 7-2 (4-1)