Japanske U19-landslagsspillere trener med Vålerenga

Gjennom det gode samarbeidet klubben har med Manchester City er det denne uka to U-landslagsspillere fra Japan på besøk på Intility Arena.

Søndag morgen dukket to nye fjes opp i garderoben på Intility Arena. Japanske Kenta Hori og Jin Ikoma er på besøk for å se på forholdene og skaffe seg referanser fra det europeiske nivået.

Til daglig spiller gutta i den City-eide klubben Yokohama F-Marinos i den japanske J1-League.

Saken fortsetter under bildet. 

Yin Ikoma i løpsduell med Joao Meira på tirsdagens trening (Foto: VIF Media)
Yin Ikoma i løpsduell med Joao Meira på tirsdagens trening (Foto: VIF Media)
Annonse:
Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen er glad for at det gode samarbeidet med Manchester City gjør Vålerenga til en klubb som får muligheten til å se på spillere vi ellers ikke ville hatt tilgang til:

- Når Manchester City spurte oss om de kunne få lov til å komme hit, sa vi selvfølgelig ja til det. City ser på oss som en klubb med veldig gode utviklingsmuligheter, sier han og legger til:

- Dette er to spillere med veldig spennende ferdigheter. Ikoma er en 1.82 meter høy midtstopper og Hori kan spille på begge kantene. Planen nå er at de skal få lov til å vise seg frem på trening, og så gjør vi en evaluering sammen med dem på hvor de står sammenlignet med våre 19-åringer og A-lagsspillere, sier Ingebrigtsen. 

Oppholdet er planlagt å vare i en uke før Ikoma og Hori vender hjem til Japan. 

Se intervju med sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen i videoen under: 


Annonse fra Obos-ligaen: