Jääger forlenger med Vålerenga

Midtstopperen er klar for ett nytt år i den kongeblå drakta.

Annonse:

Kun få dager før årets siste kamp er en viktig brikke på plass for Ronny Deila & co før neste sesong. Torsdag formiddag ble nemlig Vålerenga og Enar jääger enige om en ny ettårsavtale. Estlenderen har vært en av Vålerengas mest stabile spillere i år, og en viktig brikke i Ronny Deilas bakre rekke. 

Enar Jääger er klar for nye dueller i 2018. Her fra bortekampen mot Viking tidligere i høst (Foto: Digitalsport)
Enar Jääger er klar for nye dueller i 2018. Her fra bortekampen mot Viking tidligere i høst (Foto: Digitalsport)

Med nærmere 130 A-landskamper for Estland og 194 kamper i Eliteserien (for Aalesund og Vålerenga) har 33-åringen bygget seg en imponerende CV. Den blir nå ytterligere forsterket med en ny sesong i Vålerenga. 

- Enar har vært god for oss i år og er en viktig spiller med mye erfaring. Det trenger vi med så mange unge spillere i troppen. I tillegg er han anvendelig og kan brukes på samtlige plasser i den bakre fireren, sier Deila og legger til: 

- Vi er veldig glad for at Enar har valgt å bli her enda en sesong! 

Hovedpersonen selv hadde flere tilbud fra hjemlandet, og med en estisk kone og to små barn måtte han gå en runde med familien først før han kunne signere. 

- Kona mi og jeg trives godt i Oslo og jeg trives med å spille for Vålerenga. Valget var egentlig ganske enkelt, sier Jääger og legger til:

- Jeg ser frem til å ta fatt på en ny sesong og er takknemlig for muligheten, avslutter han.

Han og resten av Vålerenga-troppen setter kursen mot Sogndal lørdag formiddag for årets siste kamp søndag kveld.

Med Vålerenga-seier blir vi nummer seks i Eliteserien 2017, mens Sogndal må ta turen ned til OBOS-ligaen. Med andre ord: Det er mye som står på spill når lagene braker sammen på Fosshaugane Campus kl. 18.00 søndag 26. november. 

Fakta

  • Navn: Enar Jääger

  • Født: 18. november 1984 (33 år)

  • Posisjon: Forsvar

  • Kamper/mål for Vålerenga: 54/6

  • Kontrakt ut 2018

Annonse fra Obos-ligaen: