Ivan Näsberg forlenger med Vålerenga

LA MANGA: Vålerenga-gutten er klar for tre nye år i den blå drakta.

Annonse:

Ivan Näsberg (20) er døpt på Vålerenga, oppvokst på Vålerenga, bor på Vålerenga og har spilt i Vålerenga (nesten) hele karrieren.

Mandag morgen før avreise til treningsleiren på La Manga, skrev han under en forlengelse av avtalen med favorittklubben som nå strekker seg ut 2019-sesongen.


– Jeg er så klart kjempefornøyd! Det er deilig å være tilbake i Vålerenga, og nå skal jeg jobbe hardt for å utvikle meg videre, sier den unge forsvarsspilleren.

Näsberg har spilt i Vålerenga i hele karrieren, med unntak av utlånet til svenske Varberg i 2016-sesongen. Der fikk han tillit fra første stund og noterte seg for 27 kamper og ett mål for laget som holder til i Superettan – det nest øverste nivået i Sverige. Selv mener han at han har lært mye av tiden i Sverige.

- Jeg spilte alle kampene jeg var tilgjengelig, og den erfaringa er det godt å ha med seg inn i årets sesong. Når man er ung må man spille kamper regelmessig for å utvikle seg, sier den allsidige forsvarsspilleren som har spilt i begge Vålerengas treningskamper så langt i januar.

Näsberg har aldersbestemte landskamper for U15, U16, U17, U18, U19 og U21, samt 15 obligatoriske kamper for Vålerenga.

Vålerengas neste treningskamp går mot russiske Zenit St. Petersburg førstkommende fredag klokka 18.30. Kampen vises på Eurosport Norge.

Annonse fra Eliteserien: