Ismaheel matchvinner i seriepremieren

Vålerenga 2 fikk en knallstart på sesongen med seier over Asker.

Vålerengas unggutter spilte sesongens første kamp i PostNord-ligaen da Asker besøkte Intility Arena mandag kveld. Gjestene har ambisjoner om å kjempe i toppen i 2022, og tok ledelsen på Oslo øst etter 18 minutters spill.

En opprulling på høyresida og et flatt innlegg inn i boksen ble ekspedert enkelt i nettet av Sindre Mauritz Hansen, men Vålerenga 2 skulle komme tilbake.

Det var et forholdsvis jevnspilt oppgjør på Oslo øst, men da Seedy Jatta fyrte av etter 36 minutter var Henrik Udahl på rett plass til rett tid da gjestenes sisteskanse måtte gi retur. Spissen satte inn utligninga til 1-1, noe som også var stillinga da lagene gikk i garderoben etter halvspilt premiere.

Både Vålerenga og Asker hadde sine muligheter utover i den andre omgangen, men vi måtte helt til det 83. minutt før avgjørelsen falt. Magnus Beck Riisnæs slo et strøkent frispark inn i feltet, og i boksen hadde Taofeek Ismaheel løpt seg fri, Nigerianeren raga høyest og stanga inn seiersmålet.

Seedy Jatta ble snytt for en straffe like før slutt, men det betød heldigvis lite. Vålerenga 2 slo Asker 2-1 i sesongens første kamp og har dermed fått en strålende start i PostNord-ligaens avdeling 2.

Neste kamp for våre unge utfordrere er borte mot Levanger 19. april klokka 16.30.