Isabell Herlovsen klar for Vålerenga

Landslagsspilleren har signert en treårsavtale. Se intervju her!

Annonse:

Isabell Herlovsen er tilbake i Norge etter ett år i kinesisk fotball, og fredag morgen signerte spissen en treårsavtale med Vålerenga. 

Landslagsspilleren ble toppscorer med hele 30 mål for LSK Kvinner sist hun var i Norge, og det skal ikke stå på ambisjonene når hun nå trer på seg den kongeblå drakta. 

Se videointervju nederst i saken. 

- Jeg er veldig glad og letta over å endelig ha tatt et valg, og er veldig positiv til det valget jeg har tatt. Det virker spennende det Vålerenga har på gang og det ønsker jeg å være en del av, sier 29-åringen og legger til:

- Jeg håper at jeg kan bidra til at Vålerenga blir et topplag. Sist jeg var i Norge scora jeg 30 mål, og det er min personlige rekord. Toppserierekorden er 36 så det hadde vært veldig gøy å nærme seg den, sier hun med et smil. 

Saken fortsetter under bildet. 

Isabell Herlovsen har 113 kamper og 50 mål for det norske landslaget (Foto: Berit Roald / NTB scanpix)
Isabell Herlovsen har 113 kamper og 50 mål for det norske landslaget (Foto: Berit Roald / NTB scanpix)

Monica Knutsen ble ansatt som hovedtrener i slutten av november og hun kjenner Isabell Herlovsen svært godt fra tiden i LSK Kvinner. Nå gjenforenes de i Vålerenga og Knutsen skryter uhemmet av sin nyeste signering.  

- Etter en sesong i Kina, er Isabell tilbake i Toppserien. Dette er en sterk signering for Vålerenga, og vi har fått en målscorer med en rå vinnervilje og en egen evne til å avgjøre kamper. Dette er egenskaper alle lag med ambisjoner trenger, sier Knutsen.

Herlovsen har spilt med nummer ni stort sett hele karrieren, og spissen er svært godt fornøyd med å skulle ikle seg drakta med nummer ni for Oslos stolthet de kommende tre årene. 

Se intervjuet med Isabell Herlovsen i vinduet under: 


Fakta

  • Navn: Isabell Lehn Herlovsen

  • Født: 23. juni 1988 (alder 29)

  • Tidligere klubber: Kolbotn, Olympique Lyon, LSK Kvinner, Jiangsu Suning

  • Antall kamper/mål i Toppserien: 225/170

  • Antall kamper/mål for Norge 113/50

  • Kontrakt ut 2021

Annonse fra Eliteserien: