Invitert til turnering i Portugal

Slik blir Vålerengas vei mot Eliteserien 2022.

Annonse:

Det sportslige apparatet må ha to tanker i hodet på samme tid når både innspurten av årets sesong, og planleggingen av neste år skal gjennomføres.

Da troppen tok noen dager fri i forrige landslagsperiode satte Dag-Eilev Fagermo og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen siste krona på verket på det som blir veien mot Eliteserien 2022, og det er mye spennende i vente. 

Saken fortsetter under bildet. 

Invitert til storturnering

Årets siste kamp spilles borte mot Kristiansund 12. desember, og en drøy måned senere, 14. januar for å være presis, samles troppen til testing i Oslo og treninger på Kåffa-banen. Intility Arena åpnes først når laget er tilbake fra to treningsleire i utlandet. 

Onsdag 26. januar setter troppen seg på flyet til Marbella. I Spania skal gutta kun trene, mens de første kampene spilles i Portugal i perioden 3. februar - 11. februar. Hvem Vålerenga møter der er fortsatt ikke avklart, men det som er sikkert er at lag som FCK og Midtjylland deltar i samme turnering. 

Saken fortsetter under bildet. 

Fagermo og Sahraoui skal spisse formen mot storlag i Portugal (Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix)
Fagermo og Sahraoui skal spisse formen mot storlag i Portugal (Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix)

Rekdal returnerer til Intility Arena

Gutta er på plass i hovedstaden og på Intility Arena fra 15. februar, og før Eliteserien sparkes i gang 3. april skal Vålerenga spille fem kamper. Den ene hjemme mot Rekdals HamKam. 

  • 23. februar: Vålerenga - Stabæk, Intility Arena
  • 4. mars: Bodø/Glimt - Vålerenga, Aspmyra 
  • 11. mars: Vålerenga - Sogndal, Intility Arena 
  • 18. mars: Vålerenga - HamKam, Intility Arena
  • 26. mars: Häcken - Vålerenga, Intility Arena (KICK OFF) 

Klokkeslettet for de ulike kampene er ikke avklart, men plott gjerne inn datoene i kalenderen allerede nå. Sammen med VGTV og direktesport.no kan du selvsagt følge alle kampene via skjermen, men du kan også ta turen til Intility Arena når anledningen byr seg. 

Følg Kjartansson og resten av gutta i 2022 (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Følg Kjartansson og resten av gutta i 2022 (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

 

Annonse fra Eliteserien: