Interne endringer i organisasjonen

Anita Alexandersen blir Vålerengas nye sports- og administrasjonskoordinator, mens Mithilian Ahilan tar over arrangementsansvaret.

Annonse:

Anita Alexandersen har vært en stabil og særdeles dyktig del av vår sentrallinje i 15 år, og som klubbens arrangementssjef helt siden 2010.

Denne jobben har hun utført plettfritt, sammen med et svært dyktig frivillig apparat, supporterkoordinatorer og ikke minst vår sikkerhetssjef gjennom mange år, Ronnie Bergheim - som fortsetter i samme rolle. 

Ved siden av sin jobb som arrangementssjef har Anita også bistått sport med et stort antall arbeidsoppgaver, spesielt knyttet til logistikk ved reiser, og mange andre praktiske oppgaver. I tillegg til adskillig mer arbeid med  utviklingsavdelingen er det nødvendig med en rendyrking av en slik rolle. 

Hun har hatt et ønske om å jobbe enda tettere med sport, utvikle seg videre og lære mer også på andre områder, og vil derfor også bistå på HR og økonomi. Fra medio mars blir Anita Alexandersen vår nye sports- og administrasjonskoordinator. 

Mithilan Ahilan kom til oss vinteren for litt over 1 år siden, og har jobbet mye med forretningsutvikling, samt våre «eksterne» events som Engaland og Fanzone. Han jobber i markedsavdelingen, og vil nå ta over arrangementsansvaret for A-laget. 

Under Anitas ledelse har Vålerenga vært en foregangsklubb når det kommer til gjennomføring av arrangement. Mithilian har ambisjoner om å jobbe lenge i fotballen, og har alle forutsetninger for å ta over denne rollen og fortsette det gode arbeidet. 

Foto: Jan-Petter Dahl/TV2

Annonse fra Obos-ligaen: