Ingen høydare på Høddvoll

Et svært ungt Vålerenga 2-lag tapte 7-1 på Sunnmøre.

Med tre kamper på én uke for A-laget var det ingen av Fagermos menn som tok turen til Høddvoll og PostNord-ligaoppgjøret mot opprykksjagende Hødd.

Med ett poeng på Sunnmøre ville Vålerenga 2 sikra plassen i divisjonen, men det unge laget til Øystein Sanden fikk det tøft fra første spark på ballen.

Til pause sto det hele 4-0 til hjemmelaget, og selv om Andreas Stensrud satte inn en redusering etter sidebyttet, var det mer i vente fra vertene.

Innbytter Håkon Bjørdal Leine scora to på to minutter, og tre minutter før fulltid sørga Oskar Johannes Løken at sluttresultatet på Høddvoll endte med 7-1-seier med kampens siste mål fra straffemerket.

Neste mulighet til å sikre plassen i PostNord-ligaen for våre unge talenter er hjemme mot Alta, mandag 1. november kl. 14.00.