Hyll seriemesterne i årets siste kamp

Vålerengas G17-lag er klare for Skandinavisk mesterskap etter en strålende sesong.

Annonse:

Onsdag 8. november klokka 17.00. 

Før den siste runden i OBOS G17-nasjonal er det klart at Vålerengas unggutter er ligaens beste lag. Etter 17 spilte kamper topper de tabellen med 39 poeng, fire foran årets siste motstander Viking. 

Dette er første gang Norsk Toppfotball har en nasjonal serie for G17, og et historisk seriemesterskap er dermed innkassert. 

- Denne ligaen har vært en veldig god læringsarena for våre spillere. Alt fra reisene og de ulike stadionopplevelsene, til motstanderne på elitenivå har hjulpet spillerne til å vokse og ikke minst forstå ansvaret som ligger i det å bli en profesjonell utøver, sier trener Bryant Lazaro og legger til: 

Hovedtrener Bryant Lazaro (Foto: Vålerenga)
Hovedtrener Bryant Lazaro (Foto: Vålerenga)

- Årets siste kamp mot laget som ligger på andreplass er en perfekt måte å avslutte sesongen på. Vi kommer til å fremstå som vi har gjort i hele år, og det er å kontrollere kampen med ball og presse høyt. Vi har hatt god støtte på Intility Arena så langt i år, og håper at det kommer mange også til årets siste oppgjør. 

Vålerenga møter Viking på Intility Arena, onsdag 8. november klokka 17.00. Ta turen og gi seriemesteren den hyllesten de fortjener! Det er gratis inngang. 

Med seieren i nasjonal liga venter også skandinavisk mesterskap i Borås i perioden 6. - 10. desember. Et sluttspill med to svenske, to danske og tre norske lag. 

- Det å få lov til å være en av Norges representanter i Skandinavisk mesterskap har vært et mål for oss hele sesongen. Vi ønsker hele tiden å konkurrere mot de beste, sier Lazaro og legger til:  

- Vi ønsker å vise frem identiteten vår mot topp internasjonal motstand og avslutte et allerede fantastisk år med enda en medalje. 

Vålerengas G17-lag skal også hylles i pausen av søndagens eliteseriekamp mellom Vålerenga og Stabæk. Bli med og gi gutta fortjent applaus når de mottar pokalen for seriemesterskapet! 

Vålerenga - Stabæk, søndag 12. november klokka 17.00

Annonse fra Obos-ligaen: