felix_horn_myhre_jubler

Horn Myhre tilbake i Vålerenga

Midtbanespilleren er hentet tilbake til Oslo og er spilleklar fra dags dato.

Annonse:


På grunn av de nye utlånsreglene kan klubber hente tilbake utleide spillere på kort varsel dersom vedkommende ikke har startet de to siste kampene for klubben han er utleid til.

Felix Horn Myhre gikk til Bodø/Glimt for nøyaktig én måned siden, og midtbanespilleren skulle i utgangspunktet være der frem til 17. mai. Nå har Vålerenga bestemt seg for å hente han tilbake til Oslo, og 20-åringen er allerede på plass blant kompisene på Intility Arena.

Saken fortsetter under bildet.

Selv om oppholdet ble kort, tar unggutten med seg viktig erfaring når han nå skal kjempe om en plass i elleveren til Ronny Deila.

- Det er selvsagt godt å være tilbake her, men jeg har hatt det fint i Bodø og det har vært en bra periode. Jeg tar med meg fine erfaringer og nye impulser, i tillegg til at jeg fikk en del verdifull spilletid, hvert fall i starten, sier han.

Første mulighet for Felix til å dra på seg den kongeblå drakta igjen er når Vålerenga gjester Extra Arena i Trondheim førstkommende søndag. Ranheim venter på motsatt halvdel i det som blir sesongens femte bortekamp.

Se intervju med Felix i videoen øverst i saken.

 

Annonse fra Obos-ligaen: