Holmé klar for Kongsvinger

Midtstopperen har signert en treårsavtale med OBOS-ligaklubben.

Annonse:

Fredrik Holmé debuterte for Vålerengas A-lag i cupkampen mot Lyn på Bislett tidligere i år, og fikk sin første kamp i Eliteserien borte mot Sandefjord noen måneder senere.  

20-åringen har totalt tre kamper for Fagermo, samt 38 kamper og seks mål for Vålerenga 2 i PostNord-ligaen. Nå går turen videre for den kraftfulle forsvarsspilleren, som har signert en treårsavtale med Kongsvinger. 

Fredrik og stopperkollega Brage jubler for scoring mot nettopp KIL tidligere i år (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Fredrik og stopperkollega Brage jubler for scoring mot nettopp KIL tidligere i år (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

- Etter en kort hospiteringsperiode meldte Fredrik permanent overgang til Vålerenga fra Skeid for fem år siden. De siste to årene har han hatt flott utvikling som en del av A-stallen, men ikke slått helt igjennom og tatt en plass på laget. Vi tror derfor han har godt av nye utfordringer, og kanskje kan komme tilbake om noen år, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen og fortsetter: 

- Vi syns vi har fått til en avtale som tyder på at Kongsvinger ønsker å satse på Fredrik, og så har vi sikret oss muligheten til å se han tilbake på Intility Arena en gang hvis begge parter skulle ønske det. Vi ønsker Fredrik masse lykke til, avslutter han. 

Det er ikke første gang Holmé skal spille OBOS-ligafotball. I fjor høst ble han lånt ut til Ull/Kisa og fikk syv kamper for de gule og grønne. Nå ser han frem til nye utfordringer i de dype skoger. 

- Jeg har hatt en veldig bra tid i Vålerenga, og har dratt stor nytte av en hverdag med så mange gode spillere og trenere. For å kunne ta nye steg er det viktig for meg å spille førstelagsfotball, og det er en av grunnene til at jeg signerer for Kongsvinger. I tillegg er det en spennende og ambisiøs klubb som jeg tror vil passe meg bra, sier Holmé og legger til: 

- Jeg ønsker å takke alle i og rundt Vålerenga for fine år i klubben! 

Lykke til i Kongsvinger, Fredrik!

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Obos-ligaen: