Herolind Shala klar for Vålerenga!

Midtbanespilleren har signert en toårsavtale og gleder seg veldig til å spille i kongeblått.


Vålerenga har i dag signert midtbanespiller Herolind Shala. 27-åringen har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2020, og er allerede på plass med resten av laget på Marbella. 

Shala ble hentet fra danske Lyngby til IK Start midtveis i fjorårssesongen, og har også flere utenlandsopphold å vise til - blant andre Sparta Praha. Den tekniske midtbanespilleren har U-landskamper for både Norge og Albania, debuterte for A-landslaget til Albania i 2014, men spiller nå for Kosovo. 

Spiller med målpoeng

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen gleder seg over å ha signert 27-åringen, og trekker frem spesielt én ferdighet hos midtbanespilleren som kan bli spennende å få inn i laget. 

Annonse:

- Herolind er en meget fleksibel offensiv spiller, som med sine ferdigheter kan passe i flere roller hos oss. Vi har ønsket oss flere  spillere med målpoeng i laget, og det har vi fått her. Over tid har han vist at han kan produsere både scoringer og assister med sitt gode venstrebein, sier han og legger til:

- Vi har hatt dialog med Herolinds rådgivere en stund for å få dette til, og når vi nå har tingene på plass er vi svært glade for det. Det blir spennende å se han i blå drakt, avslutter Ingebrigtsen. 

Vil vinne noe med Vålerenga

Shala ankom Vålerengas hotell på Marbella allerede lørdag kveld, og har rukket å hatt to treninger med sine nye lagkamerater. Gutten fra Porsgrunn er veldig positiv til det han har sett så langt, og gleder seg til å bidra. 

- Alt virker topp så langt. Jeg har blitt tatt veldig godt imot og nå gleder jeg meg bare til å komme ordentlig i gang, sier han og fortsetter:

- Vålerenga er en stor klubb som har ambisjoner, og det har jeg som spiller også. Jeg ønsker å være med å vinne noe, og det har jeg veldig tro på at vi kan gjøre her.

Vi ønsker Herolind hjertelig velkommen! 


Fakta

  • Navn: Herolind Shala

  • Født: 01. februar 1992 (27 år)

  • Fra: Porsgrunn

  • Posisjon: Midtbane

  • Tidligere klubber: Odd, Notodden, Kasimpasa, Lyngby, Sparta Praha, Slovan Liberec, IK Start

  • A-landskamper for Kosovo: 4

  • Kamper/mål i Eliteserien: 119/23

  • Kontrakt ut 2020

Annonse fra Eliteserien: