– Herlig med mange medlemmer!

Styreleder i Vålerenga Fotball Elite, Thomas Baardseng, er glad for at mange har blitt medlemmer i klubben.

Vi er så vidt kommet inn i 2019, men allerede har Vålerenga Fotball Elite registrert mange nye medlemmer.

– Det er veldig viktig for oss at klubben har mange medlemmer. Det gjør at selve fundamentet blir sterkere og mer levedyktig. Vi ønsker hele tiden å få tilbakemeldinger fra supporterne, både på det vi gjør bra, men også der vi kan forbedre oss. Medlemsmøter er en perfekt arena for nettopp dette, sier Thomas Baardseng. 

Annonse:

Medlemsmøte

Noen uker før første seriekamp vil nemlig Vålerenga Fotball Elite invitere alle medlemmer til en idédugnad hvor alle skal bli hørt med sine forslag til hvordan klubben kan ta neste steg videre mot verdensherredømme.

– I tillegg til medlemsmøter, vil alle medlemmer få mulighet til å delta på årsmøtet, få forkjøpsrett på billetter til eventuelle populære bortekamper, cupfinale og showkamper.  Man får også medlemsbladet Vål’enggutten, samt relevante rabatter og tilbud, inkludert til Vålerengas kickoff våren 2019, sier Baardseng.

Vinn-vinn

Et medlemskap i klubben koster 250 kroner, og da får man også 250 kroner i rabatt for sesongkort på Supportertribunen og på Patriot-feltet på Vålerengatribunen.

Medlemskapet kan kjøpes i Sjappa, eller via minidrett.no.

Les alt om medlemskapet, inkludert hvordan man kan bestille dette på nett, på denne siden.

Foto: Anders Grydeland/grydis.no.

Annonse fra Eliteserien: