Han er Vålerengas nye scout

Fredrik Wisur Hansen er ansatt som klubbens nye speider.

Annonse:

At Vålerenga har vært på jakt etter en speider er ingen hemmelighet, og nå har klubben landet på mannen som skal se etter forsterkninger for Fagermo & co.

Tross sin unge alder har 25 år gamle Fredrik Wisur Hansen lang erfaring som scout, og kommer fra samme jobb i Sarpsborg 08.

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen har latt seg imponere over det Hansen har gjort de siste årene, og gleder seg til å se hva han kan gjøre for Vålerenga.

- Prosessen med å få inn en scout starta allerede tilbake i februar, så det føles godt at vi nå har fått på plass Fredrik. Han har vist en veldig iver etter å komme hit, og har lyst til å bidra til at vi blir et bedre lag og en bedre klubb, sier Ingebrigtsen og fortsetter: 

Jørgen Ingebrigtsen får med seg en scout i jakten på nye talenter til Vålerenga (Foto: VIF Media)
Jørgen Ingebrigtsen får med seg en scout i jakten på nye talenter til Vålerenga (Foto: VIF Media)

- Vi har som mål å utvikle Oslo-gutter til å bli både nasjonale og internasjonale toppspillere, men må også innse at et lag ikke bare kan inneholde Oslo-gutter. Å ha kontroll på Stor-Oslo er bra, og det har Fredrik, men det er viktig å ha oversikt over resten av Norge og Skandinavia også. Det er noe han kan han bidra med, sier Ingebrigtsen.

Wisur Hansen har vært i Sarpsborg 08 de siste seks årene, og samtidig vært talentspeider for FC København. Nå skal han kombinere jobben som scout i Norden for Atalanta med det som venter i Vålerenga.

- Det er veldig stort for meg å være her, og jeg ser frem til å komme i gang med jobben. Først og fremst skal jeg se etter nye spillere og skaffe oversikten over markedet som er der ute slik at vi står godt rustet i de kommende overgangsvinduene, sier han og fortsetter:

- Det viktigste er naturligvis nærmiljøet og deretter Norge og Norden, men jeg tror ikke vi skal begrense oss til noe. Det blir nok noen diskusjoner internt, men jeg har klart mine ideer, avslutter han med et smil.

Vi ønsker Fredrik hjertelig velkommen til Vålerenga!


Annonse fra Obos-ligaen: