Henrik Heggheim i kongeblått

U21-landslagsstopperen kommer på lån fra Brøndby IF.

Annonse:

Vålerenga og Brøndby ble i dag enige om en låneavtale for Henrik Heggheim. Den norske U21-landslagsspilleren gjennomgikk den medisinske testen på Intility Arena tidlig tirsdag morgen, og spiller i kongeblått frem til 30. juni. 

Heggheim ble solgt fra Viking til den danske storklubben sommeren 2021, og har 2,5 år igjen av kontrakten med Brøndby. Nå gleder han seg stort til å tilbringe vårsesongen i hovedstaden.

- Det føles veldig bra. Jeg har akkurat fått hilst på nye lagkamerater, trenere og folk i klubben, og det kjennes utrolig bra ut, sier Heggheim og fortsetter: 

- Vålerenga er en stor klubb med store tradisjoner, så jeg er veldig glad for å være her. Timingen var god og jeg følte meg veldig ønsket, sier han. 

Dag-Eilev Fagermo er naturligvis glad for å ha fått 21-åringen på plass på Intility Arena, og har gode ord å si om sin nye elev. 

- Henrik er en moderne stopper med stor fart, og han er offensivt veldig sterk. Nå har vi fire landslagsstoppere bak der, så konkurransen om plassene sier seg selv at er veldig høy, sier sjefen. 

Heggheim har rukket å gjennomføre sin første trening med Vålerenga, og allerede fredag kan han få sin uoffisielle debut i kongeblått når Strømsgodset kommer på besøk. 

Annonse fra Eliteserien: