Heggheims siste kamp i kongeblått

Søndagens oppgjør mot Godset blir midtstopperens siste (for denne gang).

Annonse:

Henrik Heggheim kom på lån fra Brøndby før årets sesong, og når dommeren blåser av etter søndagens oppgjør mot Strømsgodset takker midtstopperen for seg. For denne gang. 

- Tiden her har vært fin. Jeg har kost meg veldig, og det er en kul klubb å spille for. Jeg skulle selvsagt ønske vi hadde mer poeng, men nå skal vi gå for tre på søndag og avslutte tiden min her med stil i hvert fall, sier han. 

Bortsett fra oppgjøret mot Bodø/Glimt har 21-åringen vært involvert i alle kampene for Vålerenga og gjort sine saker bra. Etter fredagens trening i solsteika på Intility Arena innrømmer han at han kommer til å savne gutta og klubben. 

- Det er en veldig fin gjeng, et fint støtteapparat og fine folk i klubben. Og selvfølgelig bra fans. Det har vært veldig fint å være her. 

På spørsmål om hva som står igjen som høydepunktet i løpet av månedene han har vært her, kom svaret raskt og kontant: 

- Det var gøy å vinne på Lerkendal med mye Vålerenga-folk på tribunen! 

Etter søndagens kamp reiser han rett til precamp med U21-landslaget før sommerens EM-sluttspill. Det ser Heggheim virkelig frem til. 

- Det er vanskelige kamper, men det blir veldig stort å få lov til å representere Norge i et mesterskap. Det ser jeg frem til, avslutter han. 

Ta turen til Intility Arena søndag ettermiddag. Været i hovedstaden er fantastisk og det skjer mye utenfor stadion i timene før kamp. 

Kjøp billetter her

Se video øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: