Hedenstad signerer for Vålerenga

Høyrebacken Vegar Eggen Hedenstad kommer fra tyrkisk fotball og har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2024.

Annonse:

Mandag skrev Vegar Eggen Hedenstad under en treårskontrakt med Vålerenga som trer i kraft 15. januar 2022.

30-åringen var på plass på Intility Arena for å gjennomgå den medisinske testen 3. juledag, og sportssjef Jørgen Ingebrigtsen er veldig fornøyd med å ha sikret seg signaturen til Hedenstad. 

- Vi har flere ganger forsøkt å lokke Vegar hit, så nå er vi glade for å endelig ha klart det! Vegar har forpliktelser i Tyrkia noen uker til, men det blir helt supert å få han på plass når vi starter opp i midten av januar, sier Ingebrigtsen og fortsetter: 

- I Vegar får vi en veldig god spiller med masse erfaring som vi kan dra nytte av. Han vet hva som kreves for å vinne her i Norge, og har også skaffet seg masse internasjonal erfaring gjennom to perioder som utenlandsproff, europacupspill og landslag. Dette tror vi blir veldig bra for oss, avslutter han. 

Hovedpersonen selv gleder seg veldig til å spille i kongeblått, og håper å kunne bidra til at Vålerenga skal stabilisere seg som et topplag i Norge. 

- Det var noe med Vålerenga som trigget meg veldig. Alle har et forhold til denne klubben, enten på godt eller vondt. Jeg har spilt foran Vålerengas supportere flere ganger, og nå gleder jeg meg veldig til å ha Klanen i ryggen, sier Hedenstad og fortsetter: 

- Det er en stor klubb med veldig mye interesse rundt og ikke minst et uforløst potensiale. Jeg håper jeg kan være med å bidra til at vi stabiliserer oss i toppen av norsk fotball, avslutter han. 

Vi ønsker Vegar hjertelig velkommen, og gleder oss til å se han i kongeblått! 

 

VEGAR EGGEN HEDENSTAD

  • Født: 26. juni 1991

  • Sted: Elverum

  • Høyde: 178 cm

  • Posisjon: Høyre back

  • Tidligere klubber: Elverum, Stabæk, Freiburg, Eintracht Braunschweig , St. Pauli, Rosenborg og Fatih Karagümrük Istanbul

Annonse fra Eliteserien: