Håvard Enger er vår nye supporterkoordinator

30-åringen overtar rollen etter Tony Veitsle Skarpsno.

Annonse:

Vålerenga har i dag ansatt Håvard Enger som ny supporterkoordinator for den kommende sesongen. Oslo-gutten skal jobbe tett sammen med de allerede etablerte SLO'ene Birk Slipersæter og Marius Kaniewski. 

- Vi er veldig glade for å Håvard med på laget. Han kjenner godt til både klubben og supportermiljøet, og har den formalkompetansen vi ser på som verdifull for rollen, sier arrangementssjef Anita Alexandersen og legger til: 

- Vi ser frem til å få han på plass og ønsker samtidig å benytte anledningen til å takke Tony for en veldig god jobb i sesongen som var, avslutter hun. 

Vi drømmer om flere fullsatte tribuner i 2023 (Foto: Daniel Kivle)
Vi drømmer om flere fullsatte tribuner i 2023 (Foto: Daniel Kivle)

Håvard skal fungere som SLO* på kampdag sammen med Birk og Marius, og vi vil derfor være godt synlig og tilgjengelig for våre supportere med tre kampdags-SLO'er. Enger er mangeårig Vålerenga-supporter, og gleder seg til å jobbe for klubben i sitt hjerte. 

- Jeg ser virkelig frem til oppgaven som supporterkoordinator på kampdag, med alt det innebærer. Vi i Vålerenga er heldige som allerede har to dyktige SLO'er fra før, så det skal bli fint å få jobbe sammen med, og ikke minst lære av dem, sier Enger og fortsetter: 

- Det å få ta del i arbeidet som skal sørge for best mulig forutsetninger, og de beste rammene for våre supportere, er viktig for meg. Det er Vålerengas supportere som gjorde at jeg forelska meg i klubben for 21 år siden, og jeg håper å kunne bidra til at andre får oppleve det jeg gjorde. La oss fylle Intility Arena mange ganger i året som kommer, avslutter han. 

PS: Slipersæter vil fortsette i samme rolle som før og være vår mann inn mot sentrale organisasjoner som NFF, NTF etc. 

SLO: Rollen som supporterkoordinator skal i hovedsak sørge for en tett og konstruktiv dialog mellom klubb og supporter.

Supporterkoordinatoren skal informere supporterne fortløpende om relevante hendelser og beslutninger, og være et bindeledd mellom klubb, supportergrupper, politi og sikkerhetsansvarlige. 

Annonse fra Eliteserien: