- Har fått strammet inn defensivt

LA MANGA: Vålerenga har jobba en god del med det defensive, og Markus Nakkim syns det var mye positivt å ta med seg fra kampen mot Zenit.

Annonse:

Vålerenga slapp inn ett mål mot Zenit i den første kampen på La Manga, et langskudd helt opp i vinkelen. Bortsett fra det kom russerne til kort foran Marcus Sandbergs mål, mye takket være godt forsvarsspill.

- Det er mye bra i kampen, og så er det litt å ta tak i. Vi burde kanskje scora mål, men defensivt har vi fått stramma inn veldig fra de to foregående treningskampene, sier Markus Nakkim.

Skiri har jobba mye med forsvarsleddet under årets treningsleir.
Skiri har jobba mye med forsvarsleddet under årets treningsleir.

Trenerteamet, med Amund Skiri i spissen, har jobba mye med boksspillet, og et av de viktigste punktene har vært tydelige avtaler mellom spillerne.

- Kommunikasjonen mellom stoppere, motsatt back og keeper har vært nøkkelpunkt. Det fungerte godt mot Zenit, og det tyder jo på at det vi har trent på også fungerer i kamp.

Midtstopperen syns forutsetningene for å lykkes med det defensive er gode. Spillerne i det bakre leddet kjenner hverandre godt fra før, og det er mange unge som er ivrige etter å ta til seg lærdom.

Se intervjuet med Nakkim i vinduet under:


Annonse fra Eliteserien: