- Han var outstanding i førsteomgang

Dag-Eilev var godt fornøyd med guttas siste kraftanstrengelse før påskeferien.

Annonse:

To fulle kamper og tøffe treninger har vært beholdningen på Intility Arena den siste uka. Onsdag formiddag, og siste innspurt før påska, ble avslutta med internkamp, fire lekre scoringer og en tilfreds hovedtrener. 

- Tobias (Christensen red.anm) var outstanding i førsteomgangen, og Amor får seg to scoringer. Det er bra! Jeg er veldig fornøyd med den siste uka vi har gjennomført. Vi ligger godt foran fjoråret på det fysiske, noe vi ser på GPS-tallene, og så har vi fått spilt to tette kamper, sier han og fortsetter: 

- Når jeg ser det kampprogrammet som kommer nå, med både Eliteserien og Europa, blir det hektisk i mai, juni, juli og august. Det må vi øve på, og det har vi fått gjort den siste uka. Nå tar vi noen dager påskeferie, og når vi er tilbake igjen er det fem uker med forberedelser. Det er god tid, avslutter han. 

Saken fortsetter under bildet. 

Amor Layouni scora to i onsdagens internkamp. Her fra lørdagens match (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Amor Layouni scora to i onsdagens internkamp. Her fra lørdagens match (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Toppet mannskap og 4-0-seier til blått

I onsdagens internkamp stilte Fagermo med en blå ellever som godt kunne starta første Eliteseriekamp i 2021.

Osame Sahraoui og Jonatan Tollås Nation spilte på hvitt lag og er naturlig å se på som mulige startellever-spillere, men sjefen ønsket å teste et par andre som kommer til å få mye spilletid i år, og fikk mange gode svar. 

Blått lag leda 3-0 til pause etter to scoringer av Amor Layouni og ett av Aron Dønnum. Sistnevnte hadde assist på begge Layouni-målene og var i så måte involvert i alt som skjedde fremover på banen. 

Etter hvilen satte Felix Horn Myhre inn kampens fjerde for blått lag, noe som også ble sluttresultatet. Nå tar gutta fire velfortjente fridager, og da gjenstår det bare å ønske alle der hjemme en riktig god påske! 


Slik stilte lagene

Blått: Klaesson - Borchgrevink, Skaret, Näsberg, Horn Myhre - Bjørdal, Oldrup, Christensen - Dønnum, Kjartansson, Layouni

Hvitt: Haug - Nouri, Tollås Nation, Holmé, Opsahl - S. Opsahl, Emilsen, Sahraoui - Bech Riisnæs, Udahl, Jatta

Alle foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Eliteserien: