- Han fortjener en verdig avslutning!

Jonatan Tollås Nation gleder seg til siste kamp og håper publikum kommer for å gi kapteinen vår en fin avslutning på Vålerenga-karrieren.

Daniel Fredheim Holm spiller sin siste kamp for Vålerenga lørdag kveld, og etter en lang og innholdsrik karriere i den kongeblå drakta fortjener han all den hyllesten han kan få. 

Jonatan Tollås Nation og Ronny Deila var gjester i torsdagens ENGA Live, og begge håper det kommer masse folk på tribunen.

Målsettinga før året var 6. plass, og med seier over Ranheim kan vi klare det. Gutta lover å gi alt for at sesongens siste kamp blir en minneverdig avslutning på året. 

Se sendinga nederst i saken. 

Fire måneder til neste gang

Det er veldig mye som skjer på Intility Arena lørdag kveld. I tillegg til at vi kjører årets største Fanzone, og ØST rigger opp varmetelt, skal flere hylles for sine prestasjoner i Vålerenga-drakta. 

Vålerengas G14-lag ble for litt siden tildelt en høythengende Fair Play-pris, og det fortjener applaus. Unggutta tar runden rundt på stadion før avspark klokka 18.

Heltene fra mirakelet i Istanbul og cupmesterne fra 2008 kommer også. De blir presentert i pausa, og kommer også til å være i Players Lounge etter match.

Det er med andre ord MYE som skal foregå på lørdag, og vi ser overhodet ingen grunn til å bli hjemme. 

Kjøp billetter her

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: