Han er Vålerengas nye kaptein

Stefan Strandberg er utnevnt som hærfører for de kongeblå.

Annonse:

Stefan Strandberg returnerte til Vålerenga i fjor sommer etter mange år i utlandet. Nå blir stopperkjempen klubbens nye kaptein.

- Det er stort å få kapteinsbindet i Vålerenga. Etter mange år ute er jeg tilbake der karrieren min starta, og det er selvsagt ekstra spesielt å få dette ansvaret her, sier han.

- Det er stort å få kapteinsbindet i Vålerenga.

— Stefan Strandberg

32-åringen er en viktig brikke for det norske A-landslaget, og en naturlig leder i måten han spiller på. Selv om han skal gå i front for de kongeblå vil Stefan være Stefan, med eller uten kapteinsbindet rundt arma. 

- Det vil nok ikke være noe forskjell i måten jeg spiller på, men med all den erfaringen jeg har fått opp igjennom årene, og med alle de unge talentene vi har i troppen, håper jeg å kunne være et godt referansepunkt, både på og utenfor banen, sier han. 

Spillergruppa ble informert om trenerteamets kapteinsvalg under den første treningsleiren på Marbella, og dette sier Dag-Eilev Fagermo og Vålerengas nye hærfører: 

- Stefan er den mest erfarne spilleren i troppen. Han er faglig sterk, en god leder, visekaptein på A-landslaget, og en fin samtalepartner for oss i trenerteamet, sier sjefen. 

Toppfoto: NTB 

Annonse fra Obos-ligaen: