- Han er omdøpt til Branislav Ivanovic

Tollås og Haug er fornøyd med vikariatet til Henrik Bjørdal.

Annonse:

Vålerenga er ubeseiret med Henrik Bjørdal som høyreback, og mye tyder på at nummer 8 også må spille morgendagens oppgjør mot Sarpsborg 08 i de bakre rekker. 

Kaptein Tollås Nation er meget fornøyd med det kompisen har levert så langt. Faktisk så fornøyd at han har gitt han et nytt kallenavn. 

- Han har vært klasse. Omdøpt til Branislav Ivanović nå. De er ganske snarlik faktisk. Jeg sa det til han etter Rosenborg-kampen, og først så ble han fornærmet, men for meg er det et kompliment, smiler Tollås. 

Kjetil Haug er også godt fornøyd med det sunnmøringen har bidratt med i de bakre rekker, og trekker spesielt frem lydigheten. 

- Borch skal være litt småsjef innimellom og svare tilbake, mens Bjørdal er mer "Yes man" og gjør det han får beskjed om. En god soldat, ler Haug. 

For Kjetil blir det retur til klubben han spilte for i 2013, og sisteskansen har spådommen for resultatet og været klart: 

- Sommerbyen Sarpsborg. Sol, 12 grader og 3-0 til Vålerenga, avslutter han. 

Torsdagens kamp i Sarpsborg har avspark klokka 20.00 og vises direkte på MAX. For de av dere som planlegger tur til Østfold, finnes bortebilletter på FELT D her

Se video øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: