HamKam 16. Mai og superweekend på Intility Arena!

Det er mye å glede seg til i 2022. Her er spilleplanen for årets sesong!

Annonse:

Fredag formiddag kom endelig spilleplanen for 2022-sesongen, og Vålerenga åpner borte mot Molde lørdag 2. april. Årets første hjemmekamp spilles mot Haugesund helga etter. 

Det som virkelig er verdt å plotte inn i kalenderen er fotballfesten mot HamKam 16. mai. I tillegg kan vi by på superweekend mot Rosenborg med Toppseriekamp lørdag 28. mai og Eliteseriekamp søndag 29. mai.

Vålerenga byr opp til superweekend med kamp både lørdag og søndag!
Vålerenga byr opp til superweekend med kamp både lørdag og søndag!

Og selvsagt det alle lurer på: Årets første derbymatch spilles på Åråsen onsdag 25. mai, mens oppgjøret hjemme er berammet til søndag 4. september. 

- Det er et bra serieoppsett. Vi har lite gresskamper i starten av sesongen når de banene er dårlige, og det er positivt for oss som er et kunstgresslag. Så får vi en forholdsvis lett start med Molde og Bodø/Glimt i løpet av de tre første rundene da, sier Fagermo smilende og fortsetter:

- HamKam 16. mai blir utrolig kult, og da tror jeg vi klarer å fylle stadion. De er nok ganske sultefora på Hamar etter å få spille mot Vålerenga, og det er nærmest som et lokaloppgjør å regne, avslutter han.

Vil du sikre deg alle oppgjørene på Intility Arena i 2022 kjøper du sesongkort veldig enkelt her 

Her er Vålerengas kamper i 2022

Skjermbilde 2022-01-14 kl. 10.32.30.png

 

Annonse fra Eliteserien: