Haakon Lunov slutter i Vålerenga

Vålerenga og Haakon Lunov har i dag blitt enige om å avslutte samarbeidet.

Annonse:

Haakon Lunov har i to år vært assistenttrener i Vålerenga. Nå er Vålerenga og Lunov enige om å avslutte samarbeidet.

- Haakon har et ønske om å komme videre i sin egen karriere som fotballtrener, og etter noen dagers samtaler, har vi kommet til at denne løsningen er best for begge parter, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Var Deilas mann

Assistenttreneren slutter i dag, og har akkurat informert spillerne og resten av staben om enigheten med Vålerenga.

- Jeg kom som Ronny Deilas mann, og jeg var Ronny Deilas mann. Da han forlenget sin kontrakt, men så dro, og jeg akkurat hadde fullført Pro-lisens kurset, var det naturlig for meg som et neste steg i karrieren å lansere meg selv som en kandidat til hovedtrenerjobben. Da den gikk til Dag-Eilev hadde vi gode samtaler om veien videre, og for meg blir integritet viktig i det at det både blir riktig og viktig for ham å begynne å forme sitt apparat så tidlig som mulig. Samtalene med klubben har vært veldig bra og det er ingen stor dramatikk i dette. Det handler til slutt hva som er best for alle parter - Vålerenga, Dag-Eilev og meg selv, sier Lunov.

Han vil takke for de to årene han har vært i Vålerenga.

- Jeg vil takke for to spennende og lærerike år, hvor jeg også håper å ha bidratt med kunnskap og kompetanse som kan være med på å bygge klubben videre i fremtiden. Jeg ønsker spesielt å takke det jeg vil omtale som en meget hardtarbeidende, nysgjerrig og morsom spillergruppe - mitt forhold og gode relasjon til spillere er det jeg alltid setter mest pris på i en fotballklubb. Jeg ønsker hele Vålerenga lykke til med 2020-sesongen og alle veivalg videre! Og som alltid i fotballen; vi sees igjen!, avslutter Lunov.

Takker Lunov for innsatsen

Vålerenga vil takke Lunov for to år med godt samarbeid.

- Vi vil takke Haakon for innsatsen i hele perioden, og særlig for det som ble en spesiell oppstart på dette året, hvor han gjorde en flott jobb som arbeidsleder for team og spillergruppe. Vi ønsker Haakon lykke til videre, avslutter sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Til pressen:

Eventuelle spørsmål rettes til:
Haakon Lunov – tlf. 957 66 353
Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen – tlf. 930 38 217
 

Annonse fra Eliteserien: