- Gøy å spille med gutta igjen

LA MANGA: Det ble 0-1-tap i onsdagens kamp mot Neuchâthel Xamax, men Amin Nouri syns allikevel laget fikk til noe av det de har trent på den siste uka.

Onsdagens kamp på La Manga endte med 0-1-tap for sveitsiske Neuchâtel Xamax, men Vålerenga fikk brukt tilnærma hele troppen og i tillegg en grei gjennomkjøring i en tøff treningsperiode.

Annonse:

- Moro å være tilbake

Hjemvendte Amin Nouri starta kampen på høyreback, og kom også inn siste halvdel av oppgjøret på venstreback, da han erstatta Sam Adekugbe. Selv om det ble tap i onsdagens oppgjør var 27-åringen greit fornøyd med gjennomkjøringa.

- Det var moro å få spilt med gutta igjen. Det er en ny spillestil å forholde seg til, og det ble litt kaotisk til tider, men vi klarte å få til noe av det vi har trent på. Heldigvis er det mange kamper igjen, så vi får sørge for at vi tar de riktige stegene inn mot sesongstart, sier Nouri til vif-fotball.no.

Se intervju med Amin i videoen under:

Benytta hele troppen

Ronny Deila bytta nesten hele laget til pause, og har vært tydelig på at alle skal spille mye i årets oppkjøring. Mot sveitserne var det kun nysignerte Sam Adekugbe som starta begge omgangene.

- Vi ønsker å spille mye kamper og vi ønsker også å kunne trene hardt slik at vi får mye samhandling inn i laget. I tillegg skal vi kunne takle å spille kamper selv når vi er litt tunge i beina, sier Deila.

Stort ballinnehav

Vålerenga styrte det meste av banespillet, men det var kun Raphael Nuzzolo som fant veien til nettmaskene. Et relativt billig tildelt straffespark etter 18 minutters spill sørga for at Neuchâtel Xamax vant 1-0 over Vålerenga i den første av tre kamper på La Manga.

Kampfakta

Vålerenga - Neuchatel Xamax 0-1 (0-1)
Bane A, La Manga: Ca 100 tilskuere.
Mål: 0-1 Raphael Nuzzolo, straffespark (18).

Vålerengas startellever: Adam Larsen Kwarasey - Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Markus Nakkim, Sam Adekugbe - Samuel Kari Fridjonsson, Daniel Fredheim Holm, Abdi Ibrahim - Bård Finne, Fitim Azemi, Chidera Ejuke.

Vålerengas lag i 2. omgang: Kristoffer Klaesson, Christian Borchrevink, Henrik Kjelsrud Johansen, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe (Amin Nouri 65')- Felix Horn Myhre, Magnus Lekven, Magnus Retsius Grødem - Simen Juklerød, Peter Michael, Aron Dønnum.

Annonse fra Obos-ligaen: