God påske!

Vi ønsker hele Vålerenga familien en riktig god påske!

I denne krevende tiden er det vanskelig å skille hverdag fra helligdager, ikke minst da svært mange er helt – eller delvis permitterte, og hvor mange har hjemmekontor. Men påskehøytiden står like fullt for dør. Vi håper dere får noen fine dager sammen med deres nærmeste, og benytter anledningen å glede dere til vi igjen er i gang på Intility Arena.

Regjeringen la i går frem informasjon om at det ikke blir noen større publikumsarrangement før etter 15. juni, men det er fortsatt ingenting som går i retning av at vi ikke får gjennomført 30 serierunder i år som planlagt.

Det er fortsatt mye å glede seg til!

Kan også fortelle dere at både trenerteam og spillere strutter av treningsiver, når vi forrige uke kom i gang med begrenset organisert trening igjen. Det er flere som har gitt uttrykk for at det er en viss intern uenighet ift. treningsmengde og treningsregime. Jeg kan forsikre dere om at det er gode diskusjoner med stort engasjement, men at dette bunner ut i at alle på sport ønsker å trene optimalt og så mye som mulig. Ikke minst for å opprettholde konkurranseevnen med de andre lagene i ligaen, og for å videreføre den gode trenden vi hadde på de treningsleirene vi har gjennomført. Men med de retningslinjene som foreligger og den situasjonen vi står midt oppe i, må vi enn så lenge fortsette med et redusert program ut inneværende uke, så vil det være nye møter og samtaler over påske.

Avslutningsvis ønsker jeg å takke alle de som har støttet oss med den kampanjen vi igangsatte i slutten av forrige uke, og foreløpige tall viser at vi nærmer oss 2.000 solgte «billetter». Dette viser at dere har et stort engasjement der ute, både ift. å gi en økonomisk støtte til klubben i ditt hjerte – men også ved å gi en opplevelse til noen av de som står i frontlinjen i Oslo i en svært krevende situasjon. Om du ikke har hatt mulighet til å delta på denne kampanjen enda, så finner dere mer info om dette på våre nettsider.

Igjen, ønsker dere en riktig God Påske – så sees vi forhåpentligvis på en arena nær deg om ikke alt for lenge!

Påskehilsen fra
Erik Espeseth

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: