- Gleder meg til å være en del av dette prosjektet igjen

Christian Dahle Borchgrevink trives med mye spilletid i HamKam, og håper utlånet gjør han enda bedre rusta til å kjempe om en startplass i Vålerenga i 2019.


Dagen før han dro på utlån til OBOS-klubben HamKam, signerte Christian Dahle Borchgrevink en ny kontrakt med Vålerenga som strekker seg ut 2021. 

Annonse:

Unggutten har fått mye tillit på Hamar etter overgangen, og det var nettopp det han dro på utlån for.

- Det har vært en litt annen hverdag, men jeg har fått mye kamptrening og nye utfordringer, og det har vært fint. Det var spilletid jeg kom for, og inntil videre har jeg fått det, sier han.

Borchgrevink tar turen til Valle innimellom for å trene med lagkameratene i Vålerenga når han ikke har trening på Hamar, og i 2019 håper han å kjempe om en plass på laget. 

- Det er alltid fint å komme tilbake til Intility med gutta. Jeg håper å komme tilbake hit i god form i januar 2019, og være med å bygge videre på det prosjektet vi har her nå. Det ser veldig bra ut, avslutter han. 

Se intervjuet med Borchgrevink øverst i saken. 

Vi ønsker Christian lykke til med de siste seks kampene i OBOS-ligaen, og gleder oss til å ha han tilbake i blått når 2019-sesongen sparkes igang med oppkjøring i januar. 

Annonse fra Obos-ligaen: