- Gleder meg til å ha Klanen i ryggen denne gangen

Vegar Eggen Hedenstad har spilt mange kamper mot Vålerenga, men endelig skal han ikle seg riktig farge på drakta.

Annonse:

30-åringen har funnet seg godt til rette på Intility Arena, og skryter av klubben og den første uka sammen med nye lagkamerater. 

- Det er alltid interessant å komme til en ny plass og treffe nye folk, men det har vært veldig hyggelig fra dag 1. Jeg kjenner noen litt fra før, og har spilt mot mange av dem tidligere, men det å møte dem her og bli bedre kjent har vært veldig gøy, sier Vegar Eggen Hedenstad.

Han hadde opprinnelig et halvt år igjen av kontrakten med tyrkiske Fatih Karagümrük, men da Vålerenga kom på banen klaffet alt for både Vegar og familien. 

- Det er summen av flere ting som gjorde at det ble Norge og Vålerenga nå. Vi har alltid sett for oss at vi skal etablere oss på Østlandet en eller annen gang, og nå dukka muligheten opp. Vålerenga er en veldig spennende klubb som mange har et forhold til, enten på godt eller vondt, sier han og fortsetter: 

- Det å kunne være med her og forhåpentligvis bidra til at vi løfter Vålerenga opp der de hører hjemme, litt høyere på tabellen, det tror jeg kan bli en spennende reise. 

På tirsdag setter Vegar og resten av troppen seg på flyet til solfylte Marbella for årets første treningsleir, og det er noe han gleder seg veldig til. 

- Det har vært fint oppe på kunstgresset på Ekeberg, men det skal bli godt å få litt varmere temperaturer og muligheten til å trene enda litt hardere og pushe enda litt til. 

Se hele intervjuet med Vegar øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: