Gjør gammelt tøy til Enga-klær!

Før kampen mot Bodø/Glimt kan den gamle Metallica-trøyen din bli en Enga-trøye. I samarbeid med Fortum står vi klare til å trykke Vålerenga-logo på tøy du har med deg på kamp.

Annonse:

Andre Omgang gjenbruksmerch er navnet på aktiviteten som gjennomføres for første gang før søndagens hjemmekamp. Det er vår samarbeidspartner Fortum som står bak både ideen og gjennomføring. Markedssjef i Fortum, Morten Willumsen, forklarer:

- Miljø og bærekraft er viktig for oss i Fortum. Gjennom vårt samarbeid med Vålerenga ønsker vi å skape aktiviteter som er bra for folk, klubben og miljøet. Slik som Andre Omgang gjenbruksmerch er et godt eksempel på. 

Veldig enkelt

- Ativiteten er veldig enkel. Publikum oppfordres til å ta med et plagg de ønsker å gjøre om til supportertøy. Det kan for eksempel være en gammel ola-jakke, genser, t-skjorte eller kosedressen. Utenfor Intility Arena har vi en stand med varmepresse og VIF-logoer, og lager supportertøy på direkten. Med noen få unntak så trykker vi på akkurat det plagget du måtte ønske. 

Willumsen håper Fortum med dette kan motivere publikum til å gjøre små endringer som i sum bidrar til et litt bedre miljø. 

- Å gi nytt liv til gammelt tøy er et fint eksempel på hvordan helt hverdagslige ting kan gjenbrukes i stedet for å kastes. Samtidig er det også fint for lommeboka, og supporterne får sitt eget helt unike supportertøy som det bare finnes én av. Dette er vinn-vinn, avslutter Willumsen. 

Så da er det bare å ta med seg et plagg du liker, møte opp i god tid før kampstart, så kan du heie på gutta våre i en gammel og splitter ny Enga-trøye! 

Velkommen til kamp!

Andre Omgang gjenbruksmerch

  • En gratisaktivitet der vi trykker VIF-logo på tøy du har med deg på kamp.

  • Aktiviteten foregår utenfor Intility søndag 16. oktober fra 15.00 til 17.30.

Du kan få logo på de aller fleste plagg, men noen unntak gjelder:

  • Vi trykker ikke på andre fotballdrakter eller -utstyr. Dette gjelder også utenlandske lag.
  • Vi trykker ikke på Nike, Puma, Umbro, Hummel eller andre konkurrenter av Adidas.
  • Vi trykker ikke på boblejakker og tøy som ikke tåler høy varme. 
  • Barn under 16 år må ha samtykke fra foresatte. 
Annonse fra Eliteserien: