20200917-112337-trening-vif 2

Gir seg etter 12 år i Vålerenga

Igor Aase søker nye utfordringer og slutter som toppspillerutvikler og assistenttrener etter årets sesong.

Annonse:

34-åringen har vært innom det meste etter at han kom til Vålerenga høsten 2007, men etter 12 fine år i klubben ønsker Igor Aase nye utfordringer etter årets sesong. 

Trener for gutter 12, 14, 15, juniortrener, scout, utleid til Tromsø, analysesjef, logistikkansvarlig i barnefotballen, toppspillerutvikler og assistenttrener. Aase har rukket å være med på mye i sin tid i kongeblått, men nå føler han tiden er moden for å gjøre noe nytt. 

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Vålerenga og fått gjort det meste man kan gjøre i en fotballklubb, helt fra barnefotballen og opp til A-laget. Jeg følte tiden var inne for å gjøre noe nytt, selv om dette har vært en veldig vanskelig avgjørelse å ta, sier Igor og fortsetter: 

- Det har vært altfor mange øyeblikk til å kunne dra frem noen, men er det en ting jeg vil så er det å hylle menneskene jeg har møtt i Vålerenga. Alt fra laglederne på gutter 12 til apparatet jeg jobber med i dag. Det er folkene jeg kommer til å huske, og jeg har fått venner for livet, sier han. 

I tillegg til alle rollene han har hatt i Vålerenga har Aase også vært assistenttrener for det norske G19-landslaget. Mannen fra Telemark har fortsatt noen viktige uker igjen før ferden etterhvert går videre, men hvor han ender opp eller hva han skal gjøre er foreløpig uklart. 

- Aller først skal jeg sørge for at Vålerenga kommer til Europa neste år med å ta tredje- eller fjerdeplassen. Deretter skal jeg ta meg en god ferie, og så får vi se hva som skjer, avslutter han. 

Igor har gjort en fantastisk jobb for Vålerenga i alle disse årene og han skal selvfølgelig få en skikkelig avskjed under årets siste hjemmekamp. Vi benytter allikevel anledningen til å takke for tiden han har hatt i klubben, og ønsker han lykke til med nye utfordringer. 

Annonse fra Obos-ligaen: