- Gir mye motivasjon

Aleksander Hammer Kjelsen (15) debuterte for A-laget og Oskar Opsahl scora.

Annonse:


Det var litt feriemodus over det som foregikk på Intility Arena torsdag formiddag. Gjestene fra plankebyen leda hele 3-0 til pause før gutta i kongeblått våkna. 

Ny posisjon og scoring

Oskar Opsahl fikk en sjelden mulighet på høyrekanten, og han som normalt bekler venstrebacken syns det var gøy å spille tross resultatet. 

- Førsteomgangen var blytung. Vi fikk ikke til noe som helst og ble rett og slett kjørt over. Andreomgangen var mye bedre, og det å score mål er selvfølgelig kjempedeilig, sier han og fortsetter: 

- Jeg er veldig fornøyd med å få spille, og ekstra moro å få sjansen på høyrekant. Det har jeg ikke spilt siden jeg var 15 år. Det gikk litt så som så i starten, men jeg følte jeg kom meg inn i det. 

Stortalent fikk debuten

En annen som syns det var gøy å få sjansen er stortalentet Aleksander Hammer Kjelsen. 15-åringen har imponert på stopperplass i PostNord-ligaen og på trening med A-laget, og mot Fredrikstad fikk han de siste minuttene på høyrekanten. 

- Det var deilig å komme inn på slutten der. Det gir motivasjon videre. Jeg har spilt litt høyrekant tidligere, men det er nok ikke der jeg er best, sier han og legger til: 

- Jeg føler at vi har mye ball og er det førende laget etter pause, men vi taper jo kampen, og det er aldri gøy, avslutter han. 

Fredrikstad leda som nevnt 3-0 halvveis, men etter hvilen satte Oskar Opsahl og Nicolaj Thomsen inn hvert sitt mål. Kort oppsummert endte torsdagens treningskamp med 2-3-tap etter 2x30 minutter mot FFK, og nå tar gutta ferie frem til mandag. 

Se intervjuet med gutta øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: