Frustrerende kveld for unggutta

Eidsvold TF stakk av med alle tre poengene på Intility Arena.

Mandag kveld var det duket for den ellevte runden i PostNord-ligaen da Eidsvold TF gjestet Intility Arena.

Gjestene kom best i gang i hovedstaden, og tok ledelsen allerede før det var spilt ti minutter. Etter et lekkert forarbeid var det til slutt Herman Jappée Henriksen som fikk æren av å sette ballen forbi Magnus Sjøeng.

1-0 sto seg ut omgangen, og etter hvilen ble det en ordentlig tålmodighetsprøve for våre unge talenter. Øystein Sandens gutter hadde ballen stort sett hele omgangen, men bortelaget lå lavt med samtlige spillere og gjorde jobben vanskelig.

Tross et enormt spillemessig overtak skapte ikke Vålerenga 2 allverdens med sjanser, og gjestenes scoring etter åtte minutter endte med å bli oppgjørets eneste.

Heldigvis kommer kampene tett for unggutta, og allerede torsdag er det nye muligheter for poeng når Tromsdalen er verter på TUIL Arena.