Fridjónsson signerer for fire nye år

- Vålerenga føles som hjemme, sier den talentfulle islendingen etter å ha forlenget avtalen ut 2021. Se intervju her!

Annonse:


Samúel Kári Fridjónsson kom til Vålerenga før 2016-sesongen, og etter en trøblete start med korsbåndsskade har islendingen slått ut i full blomst i høst. Onsdag signerte han ny kontrakt og blir Vålerenga-spiller ut 2021. 

- Jeg er veldig glad for å ha forlenget avtalen med Vålerenga. Det er en klubb jeg trives svært godt i, med et trenerapparat som jeg vet kan bidra til å utvikle meg videre, sier Fridjónsson.  

VM-ambisjoner

21-åringen har vært fast inventar på det islandske U21-landslaget, og med et A-lag som er klar for VM i Russland i 2018 er Fridjónsson tydelig på hva som er drømmen. 

- Jeg skal gjøre mitt beste for å komme med dit, ingen tvil om det. Det handler om å jobbe hardt hver dag, og det skal jeg selvfølgelig gjøre, sier han. 

Saken fortsetter under bildet. 

Daglig leder i Vålerenga Fotball Elite er fornøyd med å ha fått på plass signaturen til Samúel Kári Fridjónsson. Her sammen med midtbanespillerens agent, Ólafur Garðarsson
Daglig leder i Vålerenga Fotball Elite er fornøyd med å ha fått på plass signaturen til Samúel Kári Fridjónsson. Her sammen med midtbanespillerens agent, Ólafur Garðarsson

Ronny Deila er naturligvis veldig glad for at midtbanespilleren forlenger avtalen med klubben, og sparer ikke på superlativene når han skal omtale unggutten. 

- Samúel har en enorm arbeidskapasitet og noen veldig fine ferdigheter. Det er en spiller vi kommer til å ha stor glede av i Vålerenga, og vi skal gjøre vårt for at han når målene sine om spill for Island i neste års VM-sluttspill, sier Deila. 

Stor tro på Vålerenga-suksess

Laget har scora 15 mål på de tre siste kampene, og islendingen står for to av fulltrefferne. Kontinuitet i laget og økt selvtillit har mye å si for det som har skjedd de siste ukene, men Fridjónsson tror også Deila & co jobber med de rette tingene og at publikum derfor har mer i vente. 

- Vi begynner å se konturene av det vi har jobbet med i hele år, og jeg tror det kommer til å sette seg enda mer inn mot de siste kampene, og forsterkes ytterligere neste sesong. Jeg trives veldig godt i Vålerenga, det føles som hjemme, avslutter Fridjónsson. 

Se videointervju øverst i saken. 

Fakta

  • Navn: Samúel Kári Fridjónsson

  • Født: 22. februar 1996 (21 år)

  • Fra: Island

  • Antall elitseriekamper/mål for Vålerenga: 10/2

  • Antall U-landskamper/mål: 34/3

  • Kontrakt med Vålerenga ut 2021

Annonse fra Eliteserien: