Fredrik Oldrup Jensen klar for Vålerenga

Vålerenga har i kveld blitt enige med den belgiske klubben Zulte Waregem om en overgang for Fredrik Oldrup Jensen (26).

Annonse:

Den 26 år gamle midtbanespilleren debuterte i Tippeligaen for Odd mot Lillestrøm i 2012. Han ble solgt til Zulte Waregem sommeren 2017. I 2018 spilte han for IFK Gøteborg, før han var tilbake i Odd på lån i 2019 og helt sentral på et Odd-lag som kjempet om medaljene.

Vil styre spillet

Nå er Fredrik Oldrup Jensen klar for å ikle seg den kongeblå drakten og spille for Oslos Stolthet de neste to årene.

- Jeg gleder meg til å gå ut på Intility Arena foran våre supportere, sier en blid og fornøyd midtbanespiller.

26-åringen vet nøyaktig hvordan han helst vil fremstå foran Oslo-publikummet.

- Jeg er en midtbanespiller som er glad i å ha ball og styre spillet, og håper at det er den styrende spilleren de får se, og ikke han som løper etter!

Han ser frem til å fortsette samarbeidet med Dag-Eilev Fagermo.

- Det er alltid kjekt å vite at jeg har en trener som vet hva jeg står for. Nå satser vi på at vi sammen kan sørge for noen gode resultater med Vålerenga, avslutter han.

Saken fortsetter under video.


Har ønsket seg til Vålerenga

Vålerenga er svært fornøyd med signeringen av Fredrik Oldrup Jensen.

- Fredrik er en spiller som kan spillesystemet og kulturen som Dag-Eilev ønsker å innføre til fingerspissene. Å få inn en slik kapasitet er vi veldig fornøyd med. At Fredrik også har vist stor motivasjon for å komme hit er ekstra gledelig, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Erfaringen som følger med spill på høyt nivå fra debuten i Eliteserien i 2012 og frem til i dag styrker Vålerenga i 2020.

- Med sine 153 kamper fra Eliteserien, samt erfaring fra Allsvenskan og Belgia, forventer vi at Fredrik blir en viktig bidragsyter både på banen og i garderoben, også på en slik måte at vi får frem unge utfordrere rundt han. Vi har forhåpning til at han skal gjøre oss mer konkurransedyktig i kampen om poeng fremover, med sin gode spilleforståelse, gode pasningsfot og robuste fysikk, sier Ingebrigtsen.

Vår nye midtbanespiller kommer til å slutte seg til troppen i Marbella umiddelbart.
 

BYTTER: Torgeir Børven i duell med Fredrik Oldrup Jensen. I 2020 er det Fredrik som spiller i kongeblått. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
BYTTER: Torgeir Børven i duell med Fredrik Oldrup Jensen. I 2020 er det Fredrik som spiller i kongeblått. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix


 

Fakta om Fredrik Oldrup Jensen

  • Født 18. mai 1993

  • Høyde: 185 cm

  • Posisjon: Midtbane

  • Tidligere klubber: Odd, IFK Gøteborg, Zulte Waregem

  • 8 aldersbestemte landskamper

Annonse fra Eliteserien: