Fredheim Holm til KFUM

Daniel Fredheim Holm er klar som spillende trener for KFUM Oslo.

Daniel Fredheim Holm fikk sine siste minutter i Vålerenga-drakta mot Ranheim i helga, og nå er den tidligere kapteinen klar for Vålerengas samarbeidsklubb, KFUM Oslo.

"Kåffa" spilte i samme avdeling som Vålerenga 2 i PostNord-ligaen i år, men rykka opp til OBOS-ligaen etter å ha slått Åsane over to kvalifiseringskamper. 

Saken fortsetter under bildet. 

Daniel Fredheim Holm er klar for en ny tilværelse som spillende assistenttrener (Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix)
Daniel Fredheim Holm er klar for en ny tilværelse som spillende assistenttrener (Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix)

Spillende trener

33-åringen blir spillende assistenttrener og skal også inn å jobbe i administrasjonen i KFUM-kameratene.

– Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller, og ser fram til å bidra til at Kåffa kan etablere seg i OBOS-ligaen. Samtidig har jeg hatt lyst til å gjøre noe mer enn bare å være spiller. Det får jeg anledning til å gjøre i KFUM ved å gå inn som assistenttrener i et godt team, og med en spennende og ung spillergruppe. Dessuten vil jeg få muligheten til å jobbe med mer administrative oppgaver og lære om klubbdrift i en organisasjon som er i vekst og utvikling, blant annet med et arenaprosjekt som ser veldig spennende ut, sier Fredheim Holm til KFUMs nettside. 

To perioder i Vålerenga

Fredheim Holm hadde to perioder i Vålerenga, og ble blant annet cupmester i 2008. Han har også spilt til Skeid, Aalborg og Rosenborg. Han sier selv at han hadde gått til "Kåffa" uansett om de hadde rykka opp eller ikke.

– Jeg har fulgt KFUM tett i år og er imponert over det en har fått til med små ressurser og med en ung spillerstall. Jeg ser fram til å bidra med min erfaring til at laget og klubben kan ta nye steg, sier Fredheim Holm.

Hele Vålerenga-familien ønsker Daniel, og KFUM, masse lykke til i veien videre. 

Sesongkort i salg nå!

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: